در توقف کاروان اسرای کربلا از این شهر حضرت سیده خوله دختر امام حسین (ع) در اثر جراحات سفر به شهادت رسیده و در همین شهر به خاک سپرده شده اند و اکنون مزار ایشان همچون چراغی فروزان به محل زیارت و برگزاری مراسم های شیعیان لبنان و خصوصا بعلبک تبدیل شده است.

شاید این آرامگاه ارجمند تنها امامزاده موجود در لبنان باشد و همین مسئله نشان می دهد که کاروان اسرای کربلا در هر توقف و با اهدای هر شهید - چنانکه طبق نقل های تاریخی کودکان زیادی از این کاروان در طی مسیر به شهادت رسیده اند - چه تأثیر شگرفی در انتقال پیام عاشورا و تبلیغ اسلام ناب محمدی (ص) داشته اند.
نمایی عمومی از مرقد مطهر حضرت سیده خَـوله در بعلبک لبنان که گنبد آن در حال بازسازی است.
نمایی دیگر از این امازاده ارجمند که تابلوی معرفی آن به سه زبان عربی ، فارسی و انگلیسی نوشته شده است و این خود نشانگر تعدد زائرین ایرانی از این مکان است.
این درب ورودی که مستقیم به داخل حرم راه دارد در حال حاضر بسته است . در زمان حضور ما در این مکان ، مجموعه بارگاه ایشان در حال گسترش و بازسازی بود.

« بمبارکة ولی امر المسلمین آیة الله العظمی الامام علی الحسینی الخامنئی و برعایة وکیله الشرعی العام فی لبنان امین عام حزب الله حجة الاسلام و المسلمین السید حسن نصرالله و بدعمه الخاص تم تجدید و توسیع و زخرفة المقام فی عام ١٤١٦ هجریة عربون وفاء الشهداء المقاومة الاسلامیة و عوائلهم الابرار»
مضمون این عبارت چنین است: « به برکت وجود ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه ای ، و با حمایت نماینده شرعی عمومی ایشان در لبنان، دبیر کل حزب الله، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله و با تلاش های ویژه ایشان ، بازسازی و گسترش و تزئین این مکان مقدس در سال 1416 ه.ق به نشانه وفاداری به شهدای مقاومت اسلامی و خانواده های صالح آنان به اتمام رسید.
تصویر کاشیکاری از سخنان گهرباره امام خمینی (ره) و امام خامنه ای پیرامون قدس شریف که درست در ورودی صحن امامزاده سیده خوله نقش بسته است.
این عبارات به این شرح هستند:
الامام الخمینی رحمة الله علیه : « تحت رایة الاسلام سنحرر القدس » یعنی « زیر پرچم اسلام ، قدس را آزاد خواهیم کرد. »
الامام خامنئی : « القدس للمسلمین یجب أن یعود الیهم » یعنی « قدس متعلق به مسلمین است و باید به آن ها بازگردد. »

نمایی از داخل حرم مطهر سیده خوله که به مناسبت ماه مبارک رمضان تزیین شده است.

ضریح منور حضرت سیدة خولة بنت امام الحسین علیه السلام
بدان امید که با شناخت دقیق تر یاران و فرزندان امام حسین (ع) در صحنه عاشورا و حوادث پس از آن ، معرفت کامل تری نسبت به ایشان پیدا کنیم.